domingo, 27 de marzo de 2016

NYAP Ple 2016. #Engarjolem-los!

Una altra vegada -de nou- el ple del Nyap, en marxa. Ara ja amb la sentència del TSJC sobre la taula. Quan el Govern del tripartit de Sils voti contra la moció sobre el Nyap que CiU ha publicitat, estaran proclamant de manera pública -i recollida en una acta de ple municipal- que opten per incomplir obertament una sentència ferma per il·legalitat urbanística i ratificaran un acord injust de junta de govern per fer la pirula als tribunals administratius, tot sabent que l'obligació de requeriment d'enderrocament és ineludible. Tant se val el que digui el del xalet a Xove. Repeteixi amb mi: I N E L U D I B L E.



"Prevariquen i desobeïxen" es comenta. Però en el teatre de la política municipal silenca cap partit els portarà a la fiscalia. I si no hi vas, ells es queden. Els veïns del Nyap hi van anar i ara han guanyat. Anirà cap partit a la fiscalia o un altre cop la iniciativa haurà de ser dels veïns?


El derrotats, els injustos sentenciats, els negligents valedors de la il·legalitat; els podran robar la victòria i no enderrocar el Nyap? Ja es veurà. El Juli i la Lòpez van dient que no caurà. Votaran perquè no caigui: Sobren fiscals contra governs que posen les urnes i falta fiscalia contra governs que fan nyaps urbanístics i desobeïxen sentència ferma?